Shoot for the moon and if you miss you will still be among the stars. - Les Brown
Serving Sacramento since 1981.

Marubayashi Residence

Sacramento, CA

Project Description

Artist Kris Marubayashi was seeking a kitchen remodel.  The entrance to the garage door was taking away functional space and the stove was too close to the adjacent counter.  Enclosed walls created a dark kitchen despite the opening above the sink.  Her artistic style reflects the kitchen with black appliances, dark soapstone, and wood cabinets.  A new structural beam allowed for the open space above the new counters.  New hardwood floors refinished with the existing compliment the kitchen’s appliances.  A small casement window added to the south wall allows more natural light, new recessed lighting is rarely used.

Project Details

  • Client Kris Maryubayashi
  • Date April 22, 2015
  • Tags Remodel, Residential
Launch Project

Related Projects

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...
error: Content is protected !!